Diamantové frézky.

Diamantové frézky sú obľúbeným nástrojom ku každodennému použitiu. Samozrejme sú sterilizovateľné. U nás si môžete vybrať zo širokého sortimentu nielen tvarov brúsok ale aj ich povrchových úprav od jemných až do super hrubých. Jemné frézky sa používajú na uhladenie kože a na úpravu nechtov. Jemné frézky si môžete vybrať v každej veľkosti a v rôznych tvaroch k rôznym úkonom. Stredne hrubé diamantové frézky sa používajú na odstránenie tenšej vrstvy hrubej kože na pätách a otlakoch, poprípade na zníženie nechtu. Hrubé diamantové frézky slúžia k zníženiu hrubých plesňových nechtov a tvrdej a hrubej kože na chodidlách. Na úpravu nechtov sa osvedčili diamantové frézky kužeľového tvaru s označením S848, ktoré máme v troch veľkostiach. Na hrubú kožu na chodidlách sú najúčinnejšie diamantové frézky Diatwister a Diatwister hybrid. Tieto sa dajú na rozdiel od čiapočkových frézok pohodlne sterilizovať.

Diamantové frézky 

na stránke
  • 0 Recenze

    Turbodiamant hruška je výborný pomocník pre hrubú kožu. Chladiace kanáliky umožňujú bezpečnejšie opracovanie kože. Vďaka chladiacim kanálikom sa ochladzuje a nepáli na koži.Odporúčané otáčky do 15 000 ot / min.

    30,00 € skladom
    skladom
  • 0 Recenze

    Diamantový valec zo skupiny turbofrézok s vynikajúcimi účinkami brúsenia kože a znižovania nechtov a taktiež na otlaky. Priemer je 9,0 mm a odporúčané otáčky do 15 000 ot / min.

    32,00 € skladom
    skladom
  • 0 Recenze

    Najhrubší z rady turbodiamantov, dvojité chladiace kanáliky a hrubosť povrchu si poradí s každou stvrdnutou kožou, výborný pre znižovanie hrubých nechtov. Priemer je 6 mm. Odporúčané otáčky do 25 000 ot / min

    32,00 € skladom
    skladom
  • 0 Recenze

    Turbodiamantová fréza na znižovanie hrubých, zhrubnutých nechtov a samozrejme aj stvrdnutej kože a mozoľov. Chladiace kanáliky umožnia rýchlejšiu a progresívnejšiu prácu. Frézka má 6,5 mm v priemere a odporúčané otáčky do 20 000 ot / min.

    28,00 € skladom
    skladom
Zobrazených 13 - 16 z 16 položiek